Testimoniale

Aici am gasit intelegere si flexibilitate. Am achizitionat prin programul prima casa un apartament cu 3 camere in acest bloc. Contractul cu banca a mers putin mai greu, acest fapt nu a reprezentat un impediment in a ma muta deoarece dezvoltatorul a dat dovada de intelegere si m-a lasat sa ma mut chiar inainte de solutionarea dosarului. Marian U.

A trecut mai bine de un an de cand a luat nastere Daria, blocul in care m-am mutat si lucrurile incep sa intre pe un fagas normal, comunitatea isi pune bazele, formandu-si o Asociatie, cu tot ce-i trebuie, incercand sa se desparta incet-incet de cei care i-au fost parinti, pentru ca ea, Draga de Daria, sa poata invata si singura sa se descurce in aceasta viata… Edmond O.

Pe langa faptul ca totul in bloc este de bun gust si de buna calitate, echipa de vanzari e implicata si saritoare, sunt oameni amabili si prietenosi, care te ajuta oricand ai nevoie – cu zambetul pe buze. Deci: bun gust si buna dispozitie. Monica M.

Blocul Daria este exact cum majoritatea dintre noi, cei ce habitam in cadrul acestui complex, se asteptau sa fie. Constructie impunatoare, estetic, stilat. De la momentul semnarii contractului si pana acum nu mi-am schimbat parerea. Am avut ocazia sa interactionez cu oameni inteligenti, placuti si calzi. Intradevar in acest bloc exista o comunitate premium, incepand de la echipa dezvoltatorilor si terminand cu noii proprietari! Recomand! Andreea S.

Copyright (c) 2018 - Sud Park City. All rights reserved.